Plush Puppy Fast Dry Spray

Plush Puppy Fast Dry Spray

Plush Puppy Fast Dry Spray

En unik spray för att få pälsen att torka snabbare!

Ett revolutionerande och innovativt spray för att få pälsen att torka fortare som kombinerar de senaste aktiva ingredienserna som förkortar torkningstiden dramatiskt, ger fukt och näring samtidigt som det skyddar pälsen.
EN REVOLUTION!

Denna nya sammansättningen förbättrar så många saker när du groomar.

Vi kallar produkten “FAST” för att en av ingredienserna får vattnet att avdunsta snabbare, därigenom dramatiskt förkorta torkningstiden. Forskning har visat att det kan förkorta föntiden med så mycket som 50% från blöt till färdig hund i utställningskondition!

Den innehåller en nyligen upptäckt ingrediens från “the Australian Native Flame Tree” som gör att torr eller sliten päls ser perfekt ut. Den skyddar även pälsen att förstöras av sol och värme.

Den ingrediens som ger en lätt stadga för en mer hanterbar päls och en speciell aktiv ingrediens som tar bort statisk elektricitet och gör pälsen mindre flygig.

“FAST” är antagligen den mest tekniskt avancerade produkten i Plush Puppy serien till dags dato. Den feedback vi fått av de som testat produkten de senaste 6 månaderna har varit “Helt fantastisk! När kan vi köpa den?”

Hur du använder den: Bada som vanligt och kläm vattnet ur pälsen med en handduk. Spraya sedan “FAST” över hela pälsen, inklusive de undre lagren, borsta igenom. Föna sedan och skapa den perfekta pälsen!

Storlek: 500 ml

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *